ETUSIVU JÄSENEKSI AJANKOHTAISTA KARTING RATA KILPAILUT KULJETTAJAT YHTEYSTIEDOT UUTISET

Monakotiedote 23.06.2011:

Simo Puhakka kolarien kautta KZ1 EM-kisassa 19. tilalle

Simo Puhakka osallistui saksan Wackersdorfissa kesäkuuun toisena viikonloppuna ajettuun KZ1 luokan EM.kisaan. Aika-ajoissa 12. nopeimpana ollut Simo joutui kolarien takia hakemaan finaalipaikkaa ”sekkareista”, jotka voittikin. Kisa päättyi lopulta 19. tilaan. http://www.scuderiapcr.it/public/index.php?option=com_content&view=article&id=183&catid=1&Itemid=2&lang=en

Juuso-Matti Pajuranta KF2-luokassa Viking Trophyn 9.

Juuso-Matti Pajurannan vauhti 16.-19.6. ajetussa Viking Trophyssä oli alussa kohdallaan, sillä hän pääsi starttaamaan Pre-finaaliin ykkösruudusta. Pre finaalin kuudes tila vaihtui finaalikolarissa yhdeksänneksi. http://www.jmpajuranta.fi/

Jesse Nieminen kamppailee Yamaha-Cupin podiumpaikoista

Keimola Weekend Cupissa Jesse starttasi lauantain finaaliin paalupaikalta! Lopputulos oli lauantaina 5. ja sunnuntaina 7. tila. Avauksen jälkeen Jesse oli Yamaha-Cupissa 3. tilalla. Kotkassa 18.-19.6. ajetussa Cupissa lauantain finaali jäi kesken, mutta sunnuntaina Jesse oli finaalissa kolmas! Kahden viikonlopun jälkeen Jessen Yamaha-Cup sijoitus on 4. http://www.jessenieminen.com/

Aaro Paljakalla kaksi 8. tilaa KF6-mestaruussarjassa

Aaro Paljakka on osallistunut kahteen KF6-luokan mestaruuskisaan. Sekä helatorstaina ajetussa Helsinki-kartingissa että Kokemäen kisassa 11.6. Aaro on kerännyt 8. korkeimmat mestaruusosakilpailupisteet ja esim. Kokemäellä hän oli KF6 luokan juniorikuljettajista 4. paras. http://www.paljakka.org

 

Simo Puhakka Scuderia PCR

Suomen ainoa kartingin tehdaskuljettaja Simo Puhakka on maailmalla saanut kisaruletin käyntiin.  Täysin uusiutuneen PCR-tehtaan nimi on nyt Scuderia PCR ja Simo puolustaa tiimin värejä kartingin korkeimmalla tasolla. Muutama kisa KZ1 luokassa on jo takana, mutta kauden kovimmat haasteet ovat vielä edessä. 
Tutustu tehtaan uusiin sivuihin:

http://www.scuderiapcr.it/public

http://www.puhakkaracing.fi/fi/etusivu.html

Juuso-Matti Pajuranta KF2-luokan kärkivauhdissa

Monako FK:n Juuso-Matti Pajurannan SM-kausi alkoi upeasti, sillä hän saavutti voiton KF2 luokassa toukokuun puolivälissä ajetussa Lappeerannan kisassa. Toisenakin päivänä oli kotimaisella Ninar rungolla ajavalle Juuso-Matille podium-paikka tulossa, mutta kolme kierrosta ennen maalia ajettu kolari pudotti J-M:n 11. tilalle.

http://www.jmpajuranta.fi/

Jesse Niemiselle Yamahan avausvoitto

Yamaha-luokkaan ja Tony Kartiin siirtynyt ja Monako FK ry:n lisenssillä tämän kauden alusta ajanut Jesse Nieminen ajoi ensimmäisen Yamaha-luokan voittonsa kotikisassaan, Sastamalan Tuplakisassa 21. toukokuuta. 

http://www.jessenieminen.com/

Aaro Paljakka jatkaa KF6 luokassa

Aaro Paljakka avasi kartingkautensa kotikisassaan 21.5. , mutta neljännestä ruudusta KF6 luokan finaaliin startanneen Aaron matka ALPHA/Vortexilla  päättyi ensimmäisen mutkan kolariin.

http://www.paljakka.org

 

28.7.2010

Mullilahen Monakosta mestaruuksiin

Kerhomme kuljettajat jatkavat Simo Puhakan viitoittamalla menestystiellä. Juuso-Matti Pajuranta saavutti Oulussa heinäkuun puolivälissä kauden 2010 karting-mestaruuden KF1-luokassa.  Mestaruus on kautta aikain neljäs SM-kulta kerhomme historiassa. Aiemmat Suomen Mestaruudet on ajanut Simo Puhakka, joka kaudella 2005  saavutti kaikkien aikojen nuorimpana kuljettajana tuplamestaruuden ajamalla SM-kultaan sekä ICA Jr -luokassa että Formula A -luokassa. Lisäksi Simo Puhakka ajoi Suomen Mestaruuden ICC-luokassa kaudella 2007.

Nykyisin ainoana suomalaisena ammattikuljettajana kartingissa ajava Simo Puhakka ajoi ensimmäisenä ammattikautenaan Italian avoimen mestaruuden 2008. Kaudella 2009 Simo ajoi nelostilan EM-taistossa ja ylsi kymmenennelle tilalle MM-kartingissa. Myös Juuso on jo koetellut siipiään ulkomailla. Hän ajoi viime kaudella KF3-luokan EM-kilpailussa 10. tilalle. 

 

22.6.2010

Juuso-Matille menestystä Viking Trophyssä ja Töysän SM:ssä 

Monako FK ry:n kuljettaja Juuso- Matti Pajuranta saavutti arvostetussa Viking Trophy-kilpailussa Ruotsissa kolmannen sijan KF2-luokassa.  Kisa järjestettiin tänä vuonna Ruotsin Lidköpingissä 11.-13. kesäkuuta.

http://www.cikfia.com/News2010/Lidkoping.htm 

Osakilpailuvoitto nosti Pajurannan SM-pisteissä viidenneksi 

Töysässä ajettiin kauden toinen SM-viikonloppu 18.-20. kesäkuuta. Lauantaina Juuso-Matti starttasi finaaliin eturivistä ja voitti kisan neljän sekunnin erolla seuraavaan.  Myös sunnuntaina ajo sujui ja Juuso-Matti ajoi lauantaiseen tapaan erävoittoon, mutta toisessa erässä kakkossija vaihtui 10. sijaan aikasakon vuoksi. Kuutosruudusta finaaliin startannut Juuso-Matti putosi lähtökahinoissa viimeiseksi, mutta nousi hienosti 10. tilalle.  

Roope Jakosella moottoririkko ja kylkivaivoja 

Toinen Monako FK:n SM-sarjaa kiertävä kuljettaja Roope Jakonen oli lauantain kisassa KF2-luokan aika-ajojen kolmas ja ekan erän kolmas, mutta joutui keskeyttämään toisessa erässä moottorin leikattua kiinni. Roope keskeytti lauantain finaalin kipeytyneen kyljen takia eikä ajanut sunnuntaina.

http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1551056 

Kahden SM-viikonlopun jälkeen Pajuranta on KF2-luokan SM-taulukossa viidentenä ja Jakonen 18. sijalla.

http://www.autourheilu.fi/lajit/karting/pistetilanteet/

 

Pajuranta ja Jakonen avasivat KF-2 luokan SM-pistetilinsä

 

Porissa toukokuun lopulla ajetussa SM-avauksessa Monako FK ry:n kuljettajat Juuso-Matti Pajuranta ja Roope Jakonen onnistuivat avaamaan pistetilinsä KF2-luokan SM-kamppailuissa.  Kaudella 2009 sekä Pajuranta että Jakonen ajoivat KF3-luokassa, jossa Pajuranta saavutti pronssimitalin ja Jakonen keräsi pisteitä viidenteen tilaan oikeuttavan määrän.

 

Juuso-Matti Pajuranta osallistuu kauden 2010 SM-sarjaan Ninar/Vortex-autolla ja Roope Jakonen puolestaan kuuluu Red Step- tiimiin ja ajaa Maranellon väreissä.

 

Porin SM-kisassa ajettiin kahtena päivänä SM-finaalit.  Kolarit pilasivat molempien Monako FK:n kuljettajien kisat, mutta Roope Jakonen ajoi lauantaina kahdeksanneksi. Juuso-Matti Pajurannan nimiin merkattiin lauantain finaalin nopein kierrosaika, kun hän teki nousua pudottuaan kolarissa viimeiseksi. Hän ehti 14. tilalle, mutta  sunnuntaina hän onnistui sijoittumaan yhdeksänneksi. SM-taulukossa Jakonen on 10. tilalla ja Pajuranta 12. tilalla.

http://www.monako.fi/uutiset.html

 

23.5.2011 Vauhtia kotona ja maailmalla

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!